Siirry pääsisältöön

Sisustussuunnittelutoimisto 85 m2, Helsinki

Tila- ja sisustussuunnittelu sekä projektinhallinta remonttikohteeseen; pintamateriaalit, kiintokalusteet ja vesikalusteet.

Simple Style Design Oy:n toimisto 50-luvulla valmistuneessa Erätorin ostoskeskuksessa, Helsingin Herttoniemessä. Toimisto on liikekeskuksen suunnitelleen arkkitehdin vanha asunto, joka on muutettu liikehuoneistoksi 70-luvulla. Kaikissa huoneissa on isot ikkunat, joista tulvii runsaasti valoa. Liikehuoneiston pohjaratkaisu on selkeä ja toimiva, siihen ei tarvinnut tehdä muutoksia.

Tilojen pinnat remontoitiin kalanruotolattiaa lukuun ottamatta täysin. Sisustusratkaisuissa pyrittiin kunnioittamaan 50-luvun henkeä ja mm. alkuperäiset väliovet sekä kiinteät kaapistot säilytettiin. Kylpyhuone/wc kunnostettiin kokonaisuudessaan tilan huonon kunnon vuoksi. Suunnittelussa mietittiin myös toimistolle tärkeät asiat kuten eri tilojen toiminnot ja kalusteet, suunnittelutyössä käytettävien materiaalien säilytysratkaisut sekä valaistus, joka uusittiin täysin nykypäivän vaatimustasot täyttäväksi.

Lopputulos on tunnelmallinen, kodinomainen toimistotila, jonne on mukava tulla joka aamu suunnittelemaan asiakkaille tiloja, joissa he viihtyvät 😊

Kohdekuvat: valokuvaaja Sini Pennanen – Sininen kuva https://www.sininenkuva.fi

Kohdekuvat: valokuvaaja Sini Pennanen – Sininen kuva https://www.sininenkuva.fi

MUITA REFERENSSEJÄ