Siirry pääsisältöön

SISUSTUS­SUUNNITTELU­TOIMISTON PALVELUT

Tila- ja sisustus­suunnittelua yrityksille

Toimitilat jotka vastaavat tarkoitustaan, tukevat yrityksen identiteettiä oikealla tavalla, ja joissa yrityksen työntekijät viihtyvät ja voivat hyvin ovat jokaisen yrityksen menestyksen edellytys. Toimitilojen suunnittelu lähtee aina tarpeiden kartoituksesta ja toiminnallisuuksien tarkasta analysoinnista. 

Teemme suunnitelmia toimistoihin ja liiketiloihin, niin uudis- kuin remonttikohteisiinkin, ota yhteyttä!

Tila- ja sisustus­suunnittelua yksityisille

Koti ja vapaa-ajanasunto ovat asukkaidensa persoonan ja arvojen ilmentymiä. Ne myös palvelevat entistä useammassa tehtävissä, joten niiden toimivuus ja viihtyvyys ovat yhä tärkeämpiä.

Teemme suunnitelmia remontti- ja uudiskohteisiin, koko asunnon kattavasta tila- ja sisustussuunnitelmasta yhden huoneen tyylinmuutokseen. Teemme myös myyntistailauksia, kysy lisää! 

3D-mallinnus

Kolmiulotteinen malli auttaa hahmottamaan tilan ulottuvuudet havainnollisesti ja realistisesti. Teemme mallinnuksia erilaisiin tarkoituksiin, kysy lisää!

Projektinhallinta

Sisustusprojekti sisältää suuren määrän hallittavia osia, kuten tarjousten kilpailuttamista, projektin valvomista ja dokumentointia. Halutessasi huolehdimme myös sisustusprojektisi koordinoinnista suunnitelman tekemisen jälkeen. Projektinhallinta tarjotaan aina erikseen. Ota yhteyttä!