Siirry pääsisältöön

YRITYS

“Suunnittelemme tiloja joissa ihmisten on hyvä olla”

Simple Style Design on sisustussuunnittelutoimisto, joka asettaa ihmiset tarpeineen suunnittelun ja tilojen keskiöön. Se syntyi halusta luoda tiloja jotka toimivat ja joissa on hyvä olla. Sen perustaja, sisustussuunnittelija Seija Hakala, on markkinoinnin ja projektinhallinnan rautainen ammattilainen, jolla on takanaan 25 vuoden ura Suomen suurimmissa mediataloissa. Ammatillinen tausta on tuonut mukanaan vahvan ymmärryksen yritysidentiteetin merkityksestä ja soveltamisesta toimitilan ilmeeseen ja toiminnallisuuteen, sekä toimitilojen merkityksestä erilaisten yritysten toiminnan tukena.  

Harmonisen ja käyttäjiään hyvin palvelevan tilan suunnittelun perustana on huolellinen tilassa tapahtuvien toimintojen ja sen käyttäjien tarpeiden kartoitus. Myös tilassa toimivan yrityksen tai sen asukkaiden identiteetin ja arvojen tulee kuvastua tilaratkaisuissa. Tilojen ja niissä käytettävien materiaalien ja kalusteiden tulee olla helposti huollettavia ja visuaalisesti aikaa kestäviä, mutta siinä kiinni olevia. Näistä aineksista syntyy kokonaisuus, jossa lupaamme sinun viihtyvän!

Suunnittelutoimisto Simple Style Design sijaitsee Herttoniemen Erätorilla osoitteessa Hiihtomäentie 39 B 135. Ota yhteyttä tai tule käymään!